Sou a: Inici / El Comú / Cultura, Joventut i Educació

Esdeveniments i activitats

Concert de Cap d’AnyConcert de Cap d’Any

Fruit de la mateixa col·laboració entre el Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà es programa per Cap d’Any el concert de valsos, una de les actuacions més esperades als auditoris europeus d’arreu.


Nits obertes

Nits Obertes 

A l’estiu, els dimecres del juliol i l’agost, la plaça Major d’Ordino acull un seguit d’actuacions musicals de diferents estils que solen omplir les terrasses i atraure els turistes al nucli antic del poble. Cicle de cinema de muntanya i de viatgesCicle de cinema de muntanya i de viatges

Ordino i la Massana organitzen el Cicle de cinema de muntanya i de viatges que compta amb centenars de seguidors. Les projeccions que van començar centrades en l’alpinisme s’han obert a altres disciplines esportives com el freeride o l’escalada, i a la secció de viatges també es comparteixen experiències en primera persona.


Art campArt Camp

Trobada Internacional d’artistes de caràcter biennal organitzada per la Comissió Nacional Andorrana per la Unesco. Durant una setmana el mes de juliol es produeix a Ordino un intercanvi entre cultures dels cinc continents. Els tallers d’Art Camp van rebre la visita de la directora general de la Unesco, Irina Bokova, que va assistir a la inauguració de l’escultura Arbre de la pau de la madrina d’Art Camp, Hedva Ser.


Trobada de Buners 

Es tracta d’una de les propostes musicals més singulars que se celebra el segon cap de setmana d’agost, cada dos anys, amb la buna com a instrument protagonista. Els sons celtes procedents de tota la geografia europea omplen els carrers i les places d’Ordino.


Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit AndorràFestival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà

El Comú d’Ordino i Fundació Crèdit Andorrà organitzen el Festival Narciso Yepes Ordino el mes d’octubre, que té com a director artístic Gerard Claret i omple de música la parròquia cada tardor amb intèrprets de reconeixement mundial. El cicle fundat pel mestre de la guitarra espanyola, Narciso Yepes, va néixer amb repertori bàsicament clàssic i ha esdevingut una de les cites musicals més eclèctiques del panorama actual. Mostra gastronomicaMostra Gastronòmica d’Andorra

La gastronomia forma part de la tradició i la cultura dels pobles. Cada tardor, Ordino retroba des de fa més de 20 anys el millor de la cuina d’Andorra. La Mostra Gastronòmica d’Andorra ha esdevingut una celebració per al públic familiar en què es poden degustar les propostes de restaurants i cellers.    


Dia internacional de les muntanyesDia internacional de les muntanyes

L’11 de desembre se celebra a tot el món el Dia internacional de les muntanyes, i l’efemèride a Ordino ha esdevingut una cita ineludible pels amants de la muntanya i del cinema. Gràcies a la col·laboració de Carving Esports, cada any assisteixen a Ordino escaladors i alpinistes de reconeixement mundial com Alex Hubber, els germans Pou o Simone Moro.  

Avís legalMapa del lloc
La Placeta, 1 · AD300 Ordino · Principat d’Andorra
Tel. +(376) 878 100 · comunicacio@ordino.ad
Oficina de turisme · Tel. (+376) 878173 · ot@ordino.ad
© Comú d’Ordino