Sou a: Inici / Newsletter / Centre Esportiu d'Ordino / Afectacions de les obres al CEO

Afectacions de les obres al CEO

Newsletter email template

 

Benvolgut/da soci/a,


Us informem que la tercera fase de les obres de reforma i ampliació del Centre esportiu d’Ordino (CEO) ja ha començat i tindrà una durada d’execució de 14 mesos.

En tot aquest període no està previst el tancament total de les instal·lacions del CEO però si existiran algunes afectacions les quals us detallem a continuació:

-      Accés des de l’aparcament Part de Vilella:  es veurà principalment afectat ja que en breu es tancarà per començar l’enderroc de les grades i la terrassa on es construirà un nou edifici de serveis. Per tant l’accés al CEO quedarà limitat a l’entrada principal de la planta 0.

-      Ascensor intern: estarà fora de servei durant un període mínim de 6 mesos.

-      Ascensor panoràmic: s’eliminarà per donar pas a la construcció d’una escala que comunicarà la planta -2 amb les plantes inferiors on s’hi ubicaran els nous vestuaris.

Així doncs, us demanem la màxima comprensió i col·laboració perquè puguem continuar consolidant el pla de gestió i viabilitat del CEO iniciat el 2011, que ens ha permès durant aquests anys optimitzar les instal·lacions i millorar el servei a l’usuari.

 

Per a qualsevol dubte o informació complementària que vulgueu obtenir, resto a la vostra disposició al telèfon 878110 o mitjançant l’adreça electrònica centreesportiu@ordino.ad.


Visita'ns al facebookwww.ceo.ad · centreesportiu@ordino.ad+376 878110
Avís legalMapa del lloc
La Placeta, 1 · AD300 Ordino · Principat d’Andorra
Tel. +(376) 878 100 · comunicacio@ordino.ad
Oficina de turisme · Tel. (+376) 878173 · ot@ordino.ad
© Comú d’Ordino