Una proposta d’excursió a la muntanya ideal per fer amb nens és arribar als llacs de Tristaina. Amb un recorregut d’uns 30- 40 minuts per un camí de muntanya de dificultat baixa,  l’excursionista arriba al segon llac de Tristaina. A partir d’aquí i per descobrir nous paisatges i els altres dos llacs naturals consulteu El circuit interpretatiu del circ glacial de Tristaina.

Per tal d’arribar-hi cal agafar la CG3 o bé el transport públic parroquial.

Una vegada arribats a Ordino-Arcalís, l’inici de l’itinerari es troba a la Coma d’Arcalís, a la vora de la borda de la Coma a la qual s’hi accedeix o per carretera, a peu o amb telecabina.

Durant el temps d’obertura del telecabina, la carretera que porta a la coma d’Arcalís es reserva per a vehicles no motoritzats.

Fora dels horaris d’obertura del telecabina (del 4 de juliol al 13 de setembre i de 9h a 17h30)  la carretera però, romandrà oberta fins a dalt de la Coma d’Arcalís.

El preu del telecabina és de 12€ per adult (a partir de 12 anys) 8€ els infants (de 6 a 11 anys) i gratuït per les demés franges d’edat i gossos.

Per a més informació feu click aquí.