Ordino espera 2.500 corredors a l'Andorra Ultra Trail Vallnord

Ordino acollirà 2.500 corredors entre el 25 i el 28 de juny a les cinc proves de l’Andorra Ultra Trail Vallnord. Un esdeveniment que cada any aconsegueix superar-se, en tots els aspectes, amb cinc proves diferents.La Maratódels Cims (42,5 km/3.000 D+) torna a ser un èxit després de l’acceptació que va tenir l’any passat, i enguany tindrà 750 corredors. Juntament ambla Rondadels Cims (170 km/13.500 D+), la prova reina que ha repartit 400 dorsals, han estat les primeres curses a tancar les inscripcions del2015. Aaquestes dues proves, seguiranla Mític(112 km/9.700 D+),la Celestrail(83 km, 5.000 D+) i la marxa popular del Solidaritrail (10km/750m D+).

No cal dir que Ordino tindrà un paper protagonista amb 50 residents incrits (a 15 de maig), 9 dones i 41 homes. D’entre les cinc proves, arrasa a la parròquiala Maratóamb 33 inscripcions formalitzades.

Però a més a més, de l’àmplia participació de corredors andorrans, francesos i catalans que repeteixen cada any, Cims Màgics ha volgut destacar enguany el ressò internacional  de la prova que guanya noves nacionalitats com ara Xina, Uruguai, Turquia, Sudàfrica, Rússia o Emirats Àrabs Units, països que d’altra banda no tenen una gran tradició en el trail.       Un cop més, el voluntariat, serà un dels punts forts de l’Andorra Ultra Trail Vallnord, que mobilitzarà de forma desinteressada 400 persones que es distribuiran en els avituallaments, marcatge, i reforçaran la logística i el suport psicològic i emocional en els moments  més durs de la cursa. La conservació del medi ambient és un altre dels valors que vol promoure Cims Màgics a través de les curses i ho farà utilitzant material reciclable per als gots, bosses, i el marcatge dels recorreguts.