El Comú amplia els horaris de 8 a 16 h

El Comú d’Ordino comença avui el nou horari decidit per la Junta de Govern que amplia en una hora l’atenció al públic al Servei de Tràmits. Amb el canvi, tots els departaments del consistori estaran oberts de dilluns a divendres, de les 8 a les 16 h per atendre personalment al ciutadà, a diferència del funcionament habitual en què es donava servei fins les 15 h.

Tot just un mes després de posar en marxa la gestió d’incidències a través de l’app ciutadana ‘Ordino és viu’, el Comú ha rebut nou missatges mitjançant aquest nou canal de comunicació. El 100% de les incidències registrades són afectacions a la via pública, fet que s’ha valorat molt positivament pel conseller responsable de Comunicació: “El ciutadà està fent un ús molt correcte d’aquest nou servei d’incidències, i ha entès perfectament el tipus de missatge”. La major part d’aquestes incidències afecten directament servei de circulació i al departament de serveis públics i manteniment. En dos casos, s’han registrat queixes pels excrements de gos i el paviment malmès en determinades zones.

Pel que fa a trucades al número d’Atenció Ciutadana (163), servei que s’ha reforçat coincidint amb el llançament de l’App, des de l’1 de desembre s’han registrat 60 trucades que dóna una mitjana de dues trucades diàries, xifres similars a les estadístiques anteriors. En els propers mesos s’espera un increment de trucades quan s’activi el protocol de treta de neu.