El Comú fa un homenatge al voluntariat cultural de la parròquia per primera vegada

El Comú d'Ordino ha fet per primera vegada un homenatge al voluntariat cultural de la parròquia. Els cònsols, Maria del Mar Coma i Eduard Betriu, acompanyats de la consellera de Cultura, Mònica Armengol i la cap de departament, Anna Call, ha fet obsequi d'un estripagecs a Omar Madzela, Eva de la Pena, Víctor Torres i Ventura Gaset pels seus anys de dedicació i participació en les festes de Nadal, en la visita del Pare Noel i el Reis d'Orient.

Omar Madzela i Eva de la Pena fa catorze anys que hi participen i Víctor Torres i Ventura Gaset, vint. Uns anys de treball desinteressat per fer perviure la tradició i la cultura i que avui els ha portat a rebre aquest reconeixement públic.

Es tracta d'una iniciativa que sorgeix des del departament de Cultura del Comú i que vol fer "visibles aquelles persones que normalment no ho són, però que han esdevingut imprescindibles", ha ressaltat la cònsol major Maria del Mar Coma. Per la seva banda, la consellera Mònica Armengol els ha agraït la implicació en les activitats dirigides als infants que "contribueixen a mantenir la il·lusió".