Entrada en funcionament del servei de bus fins al Parc de Sorteny a l'estiu

La línia de bus parroquial s’amplia fins al Parc natural de la vall de Sorteny, a partir de demà dissabte 1 de juliol i estarà en funcionament durant tot l’estiu, fins el primer cap de setmana de setembre. Els usuaris podran arribar al Parc en transport públic de forma gratuïta si disposen del títol nacional d’abonament. Les freqüències des d’Ordino (CEO) començaran a les 8 h del matí fins a les 19 h, cada mitja hora, i l’última tornada des del Parc (aparcament Canya de la Rabassa) serà a les 19:30 h.

L’ampliació respon a la voluntat d’incentivar l’ús de transport públic fins al Parc. Els visitants que vulguin arribar en vehicle particular trobaran l’accés limitat des de les 8:30 h a les 16 h, en que l’aparcament tindrà un cost de 4€ per als turismes i de 2€ per a les motocicletes.

L’oficina d’informació del Parc, situada a l’aparcament Canya de la Rabassa, just a l’entrada de l’espai natural protegit, va obrir portes el passat 1 de juny anticipant la temporada quinze dies per donar més servei als visitants. Altres millores que s’han fet aquesta temporada és la remodelació del centre d’interpretació In Naturam, al soterrani de l’oficina, un lloc de visita obligada pels escolars i interessats en conèixer les diferents espècies i els hàbitats que es troben al Parc.