L'encesa de llums dona el tret de sortida al Nadal

El tió centra una campanya familiar que inclou el Bosc viu

L'encesa de llums va donar el tret de sortida al programa de Nadal i a la inauguració de la Fira, el passat 6 de desembre. L'acte simbòlic va tenir una bola de llum com a protagonista, que va ser lliurada al cònsol major pels infants de l'Esbart Valls del Nord que van preparar una animació de carrer.

El tió ha centrat una campanya els dies de la Fira, durant el Christmas Village, al nucli antic i L’Era d’Ordino. Als escenaris habituals s'hi ha sumat el Bosc viu, a l'Esquella, on s’han amagat una família de tions amb barretina taronja. Tots aquells que han volgut formar-ne part d'aquesta iniciativa, s'han fotografiat amb la família de tions i han compartit la imatge a les xarxes #boscviuordino i #firadenadalordino.

El programa de Nadal continuarà fins al 12 de gener amb els actes més tradicionals com el Caga Tió, l'arribada del Pare Noel o la representació dels Pastorets amb els Reis Mags. El Concert de Nadal amb la Coral Casamanay es farà el diumenge 23 de desembre, a les 12 h a l'església parroquial.