Les Nits Obertes incorporen tres sessions d'electrònica

El cicle de música a l'aire lliure arriba a la 27a edició

El cicle de música en directe a l’aire lliure, les Nits Obertes arriba a la 27a edició, del 12 de juliol al 23 d’agost. La principal novetat d’enguany és la incorporació de la música electrònica al cartell gràcies a les actuacions de tres dj’s: Richy Vuelcom, John Holt i Madam. La presentació del programa ha tingut lloc aquest matí amb presència del dj i productor musical Richy Vuelcom que ha acompanyat la cònsol i consellera de Cultura, Eva Choy en roda de premsa. “Teníem ganes d’obrir el cicle a nous estils, després d’unes quantes edicions, i pensem que pot agradar al públic que ve a escoltar música i passar un vespre agradable”, ha reconegut Choy.

Pel que fa a la resta de concerts, la primera actuació serà la de David Ràfols (dimecres 12/07, 21 h, plaça Major), una banda de rock que versiona els grans del gènere i també té repertori propi. Ràfols, veu i guitarra, estarà acompanyat d’Enric Herraiz a la guitarra i Jordi Torres a la bateria. La nit clàssica amb la col·laboració de la Fundació ONCA ens trasllada a la Cortinada, als jardins de Cal Pal, un escenari únic on actuaran el Duo Ales de Vent (26/07, 21 h, Cal Pal), format per Efrem Roca, al saxo, i Genís Gaya, al fagot. Els músics mostraran les possibilitats expressives d’aquests instruments i el seu virtuosisme, amb la interpretació d’un repertori per vent que va del Barroc al segle XXI.

Richy Vuelcom, el president de l’Associació de DJ’s i productors musicals d’Andorra, obre les sessions el 2 d’agost, a les 21 h, a la plaça Major. El seu so està influenciat per la música dels anys 80 i l’electrònica. Ha compartit cartell amb dj’s internacional de renom i podem dir que és camaleònic per adaptar-se al públic que té davant. La segona sessió la protagonitzarà Dj John Holt (9/08, plaça Major, 21 h) també es defineix versàtil i punxa des de deep House a hardgroove o hard techno. És productor i un apassionat de la música electrònica de ball. Dj Madam (23/08, plaça Major, 21 h) tancarà les sessions amb la seva primera actuació a Ordino. Els estudis de piano i el violoncel marquen els inicis d’aquesta Dj andorrana, resident en diferents clubs d’Andorra.