Obertes les inscripcions per a les Activitats Joves d'estiu

El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) d’Ordino ha obert el mes de juny el període d'inscripció per a les activitats joves d'estiu, dirigides als infants i joves de la parròquia majors de deu anys. Les inscripcions per participar als programes setmanals són gratuïtes i es desenvoluparan a partir del 4 de juliol fins a la primera setmana de setembre. El Comú es farà càrrec del transport dels desplaçaments i subvencionarà un 20% per a les instal·lacions i els circuits d’esports d’aventura que es realitzin. El cost de les activitats que siguin de pagament, com les sortides a parcs aquàtics o centres esportius aniran a càrrec dels usuaris. Les inscripcions s’hauran de formalitzar prèviament a les setmanes escollides al Punt d’Informació Juvenil (edifici La Font, 1r pis) o per telèfon al 878 170. La programació es podrà consultar a través del facebook de l’espai jove Punt Jove Ordino o a la web www.ordino.ad.

Com en anteriors edicions, el PIJ potenciarà les excursions i la descoberta de camins i rutes d'Ordino. Es repetiran les sortides a cavall i en bicicleta, i com a novetat es vol visitar la gossera d’Andorra i organitzar  una trobada amb l’apicultor Julio Rivas. També es tindrà en compte el vessant creatiu amb l’organització de tallers de manualitats, tallers de cuina o tardes de cinema. El departament de Joventut vol apostar també per les trobades intergeneracionals amb exemples com l’intercanvi amb els hortolans o el Club de Petanca d’Ordino.  

Conjuntament ambla Massana, hi ha previst fer una acampada al refugi del Comapedrosa i sortides a l’Aquapolis, la platja d’Ogern, o el 360º Extrem, entre d’altres activitats. L’intercanvi entre joves de diferents parròquies es farà també amb Canillo, on hi ha programada una sortida al family Park, i acollir els canillencs per visitar la piscifactoria de les Salines o passar una jornada d’aigua amb cascada i barranquisme a Segudet.