Recollida d'autotests a l'Oficina de Turisme

Us comuniquem que el Comú d’Ordino posa a disposició de la ciutadania la distribució d’autotestos d’antígens, per a totes aquelles persones que no hi hagin pogut recollir algun dels tres paquets facilitats pel Govern d’Andorra, fins a esgotar existències. Els interessats podran fer-ho a l’Oficina de Turisme (Casa de la Muntanya, carrer Major), de dilluns a dissabtes, de 8.30 h a 13.30 h i de 15 h a 18.30 h, i diumenges, de 9 h a 14 h.

Només podran recollir els autotests, aquells ciutadans i ciutadanes, majors de sis anys, censats a la parròquia d’Ordino, que no hi hagin recollit algun dels tres testos ja distribuïts. Pel lliurament del test, serà imprescindible la comprovació de la identificació prèvia presentació del carnet de la CASS. Un representant de la unitat familiar podrà recollir els testos de tots els membres sempre que acrediti la relació familiar.
El Comú d’Ordino informarà la ciutadania d’aquesta mesura pels canals corporatius habituals i les xarxes socials, amb l’objectiu que ningú es quedi sense autotest per evitar la propagació de la Covid-19. Qualsevol dubte serà atès al telèfon d’atenció ciutadana 163.