Riberamunt, un corredor turístic al llarg del camí Ral

Riberamunt és un projecte que ha de donar a conèixer tots els pobles que conformen la vall d’Ordino al llarg del camí Ral i el riu, des d’Ordino fins al Serrat, i en el qual s’inclouran també l’àrea del Parc natural de Sorteny i Arcalís. Es tracta d’una marca turística que oferirà atractius, activitats i serveis turístics associats a un segell, distintiu de qualitat. En aquesta marca confluiran el paisatge, la cultura i la història que integren la parròquia, tots ells testimoni de la convivència respectuosa i la interacció de l’home amb el medi natural. A més a més, de ser un recorregut fàcil a peu, el Comú d’Ordino ha creat un abonament d'autobús per 1 €/dia que permetrà agafar el bus parroquial tantes vegades com calgui.  

  • Accessible

A peu, en BTT o en transport públic, es tracta d’un itinerari accessible a tots els públics. Al poble d’Arans s’instal·larà una caseta que durant els mesos d’estiu donarà informació als usuaris.

  • Senyalitzat

L’itinerari estarà integrat per 25 punts d’interès turístic, senyalitzats, que inclouran un codi QR i la descripció en braille. El codi enllaçarà a una audioguia multilingüe (català, castellà, francès, anglès).

  • Inclusiu

Cal destacar que és un projecte que utilitza la tecnologia i és inclusiu, ja que té en compte les persones amb alguna discapacitat gràcies a la descàrrega de Parl'app.