Sou a: Inici / El Comú / Benestar social / SAD

SAD

El Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) va dirigit a tots els ciutadans majors d’edat que es vegin impedits de tenir autonomia suficient. Els serveis puntuals que ofereix el SAD són: atenció personal (higiene i autonomia); servei domèstic (compra i cuinat d’àpats); acompanyament (compres, visites mèdiques); tràmits administratius, i seguiment en casos de malaltia i altres serveis socials. L’objectiu és dotar les persones d’una major qualitat de vida i autonomia a més d’afavorir la relació i la comunicació de la persona amb el seu entorn.

El Servei d'Atenció també controla i fa el seguiment de l'estat de salut en coordinació amb el metge, la treballadora social, i el Centre d'Atenció Primària. També es fa un seguiment a través de visites domiciliàries i connexió telefònica als padrins que viuen sols i que tenen dificultats per realitzar les seves activitats bàsiques de la vida diària i de relació social.

Horaris

Centre: de dilluns a divendres, de 8 h a 15:30 h
Cuidadors: de dilluns a divendres, de 9 a 18 h

 

El SAD també programa un cicle de xerrades de temàtica àmplia i d’interès per la gent gran. Els tallers de memòria és un altre de les activitats que promouen la qualitat de vida de la gent gran.

Reglament del SAD

Avís legalMapa del lloc
La Placeta, 1 · AD300 Ordino · Principat d’Andorra
Tel. +(376) 878 100 · comunicacio@ordino.ad
Oficina de turisme · Tel. (+376) 878173 · ot@ordino.ad
© Comú d’Ordino