Cicle JazzHivern Andorra

  • Quan? 30/04/2015 de 20:30 a 20:30 (CET / UTC200)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Concert del grup andorrà Iarakè coincidint per celebrar el Dia Internacional del Jazz. Tots els components tenen una llarga i sòlida trajectòria musical són part essencial del nostre panorama musical. Molts dels seus membres podrien gaudir de la consideració d’històrics, sense cap connotació negativa en aquesta definició, tot al contrari, les seves versions estan plenes de força i vitalitat. I són capaços d’afrontar estils tan diferents com el pop, el jazz i el rock amb absoluta naturalitat i interpretar temes d‘Eric Clapton, Tina Turner, Jamie Callum i Adele, entre molts d’altres.

Iarakè actua amb regularitat en diversos locals i festivals del nostre país i per primera vegada ho faran a l’Auditori Nacional, on de ben segur no defraudaran les expectatives de les persones que tinguin ganes d’escoltar bona música i passar-s’ho bé.

El 30 d'abril, a més de ser el dia de la clausura del cicle, és el Dia internacional del jazz, i per aquest motiu hi haurà una festa sorpresa en finalitzar el concert.