El Món amb 195 viatges d'Eduard Micas

Cicle de cinema de muntanya i de viatges
  • Quan? 29/03/2023 de 21:00 a 22:00 (Europe/Andorra / UTC200)
  • On? Teatre de les Fontetes, la Massana
  • Web Lloc web extern
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Apassionat de la descoberta del món i dels viatges, la curiositat de l’Eduard Micas va començar fa més de disset anys amb el propòsit de poder recórrer tot els països del món i ser el primer andorrà a visitar els 195 països reconeguts per l’ONU.
La seva passió l’ha portat des de llavors a agafar més de 1.400 vols internacionals de més de 150 companyies diferents, i 1.200 busos i trens.
Ha experimentat situacions d’alt risc amb la mala fortuna de trobar­se amb grups terroristes al desert del Sudan, d’haver d’amagar­se dels talibans a l’Afganistan i d’esquivar mines terrestres a Líbia. I ha pogut conviure amb tribus caníbals a Pa­pua Nova Guinea i tribus ancestrals de Su­dan del Sud, entre d’altres.
Però també ha recorregut llocs meravello­sos del planeta, alguns dels quals no ha­vien vist mai cap turista.
Sempre que ha pogut, ha combinat la seva passió pels viatges amb l’esport. Per això ha competit en proves esportives a Corea del Nord, Sierra Leone, Malàisia o Jamai­ca. Amb el mínim necessari i una bicicleta també ha visitat més de 50 països. Viatjar ha estat la seva manera de viure durant tots aquests anys, fent de la seva passió una vocació.