Sou a: Inici / Agenda / Hi Arribarem. La muntanya per a tothom. Documental

Hi Arribarem. La muntanya per a tothom. Documental

Cicle de cinema de muntanya i de viatges. Amb Patxi Leiva

Hi Arribarem. La muntanya per a tothom. Documental

What
Quan 01/02/2018
de 21:00 a 22:30
On Auditori Nacional d'Andorra

L'associació Hi Arribarem neix gràcies a l’impuls del Rotary Club d’Andorra i amb la idea de fer gaudir de les nostres muntanyes les persones amb diversitat funcional.

El projecte arrenca l’any 2013 amb una trobada a la Rabassa que aplega mes de 200 persones. El 2014 vam organitzar un cap de setmana al refugi de Sorteny, fent una volta fins al pla del Quer. La sortida va tenir molt d’èxit i l’any següent es va convertir en una pujada al llac de l’Estanyó.

Llavors ens vam adonar que podíem fer trepitjar l’alta muntanya a moltes persones amb diversitat funcional, persones que viuen al nostre país i que no han tingut mai la possibilitat d’apropar-s’hi.

Paral·lelament, en ple hivern, comencem a organitzar sortides d’esquí a l’estació d’Arinsal. L’objectiu és sempre el mateix: fer gaudir dels paisatges de les nostres muntanyes i dels seus llacs les persones que, per la seva condició, no poden arribar-hi, i posar al seu abast els mitjans humans i materials necessaris per aconseguir-ho.

Això no hauria estat possible sense la col·laboració del Govern d’Andorra, el Comú d’Ordino, Vall Nord amb l’estació d’Arinsal, el Rotary Club d’Andorra i un gran grup de col·laboradors a títol personal.

http://www.hiarribarem.com/

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Avís legalMapa del lloc
La Placeta, 1 · AD300 Ordino · Principat d’Andorra
Tel. +(376) 878 100 · comunicacio@ordino.ad
Oficina de turisme · Tel. (+376) 878173 · ot@ordino.ad
© Comú d’Ordino