Hi Arribarem. La muntanya per a tothom. Documental

Cicle de cinema de muntanya i de viatges. Amb Patxi Leiva
  • Quan? 01/02/2018 de 20:00 a 21:30 (CET / UTC100)
  • Web Lloc web extern
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

L'associació Hi Arribarem neix gràcies a l’impuls del Rotary Club d’Andorra i amb la idea de fer gaudir de les nostres muntanyes les persones amb diversitat funcional.

El projecte arrenca l’any 2013 amb una trobada a la Rabassa que aplega mes de 200 persones. El 2014 vam organitzar un cap de setmana al refugi de Sorteny, fent una volta fins al pla del Quer. La sortida va tenir molt d’èxit i l’any següent es va convertir en una pujada al llac de l’Estanyó.

Llavors ens vam adonar que podíem fer trepitjar l’alta muntanya a moltes persones amb diversitat funcional, persones que viuen al nostre país i que no han tingut mai la possibilitat d’apropar-s’hi.

Paral·lelament, en ple hivern, comencem a organitzar sortides d’esquí a l’estació d’Arinsal. L’objectiu és sempre el mateix: fer gaudir dels paisatges de les nostres muntanyes i dels seus llacs les persones que, per la seva condició, no poden arribar-hi, i posar al seu abast els mitjans humans i materials necessaris per aconseguir-ho.

Això no hauria estat possible sense la col·laboració del Govern d’Andorra, el Comú d’Ordino, Vall Nord amb l’estació d’Arinsal, el Rotary Club d’Andorra i un gran grup de col·laboradors a títol personal.

http://www.hiarribarem.com/