La llibertat de l'esquí de muntanya, de Sílvia Puigarnau, Gerard Riart i Anton Òdena

Cicle de cinema de muntanya i de viatges
  • Quan? 02/03/2023 de 21:00 a 22:00 (Europe/Andorra / UTC100)
  • On? Auditori Nacional d'Andorra
  • Web Lloc web extern
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Es passarà el vídeo Esperit Skimo https://montpackers.com/andorraskimo. A cau­sa de la covid­19, l’Andorra Skimo es va haver d’anul·lar. L’equip de l’organització i Montpackers es van posar d’acord per fer la travessa conjunta el mateix dia que havia de tenir lloc seguint l’itinerari a tra­vés de l’app.
La col·laboració entre Andorra Skimo i Montpackers reflecteix l’esforç, les emo­cions i l’experiència que significa dur a terme un dels esdeveniments esportius d’esquí de muntanya amb més nom del Pirineu.
A continuació, es projectarà el documen­tal Els valors d’un equip, https://mon-tpackers.com/montpackers468km2team, on es narra l’esforç i la dedicació d’un grup d’esportistes que van formar un equip d’esquí de muntanya andorrà. La història es remunta al cap de setmana del 12 i 13 de febrer de 2022, quan tot l’equip va anar al Refugi de l’Illa per fer una esta­da i aprofitar per practicar junts l’esquí de muntanya. El grup està format per espor­tistes de diferents nivells i el seu objectiu és transmetre la passió i la llibertat que dona aquest esport.