Concert de Cap d’AnyConcert de Cap d’Any

Fruit de la mateixa col·laboració entre el Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà es programa per Cap d’Any el concert de valsos, una de les actuacions més esperades als auditoris europeus d’arreu.

 

Nits obertes

Nits Obertes 

A l’estiu, els dimecres del juliol i l’agost, la plaça Major d’Ordino acull un seguit d’actuacions musicals de diferents estils que solen omplir les terrasses i atraure els turistes al nucli antic del poble. 

 

 

Cicle de cinema de muntanya i de viatgesCicle de cinema de muntanya i de viatges

Ordino i la Massana organitzen el Cicle de cinema de muntanya i de viatges que compta amb centenars de seguidors. Les projeccions que van començar centrades en l’alpinisme s’han obert a altres disciplines esportives com el freeride o l’escalada, i a la secció de viatges també es comparteixen experiències en primera persona.

 

Art campArt Camp

Trobada Internacional d’artistes de caràcter biennal organitzada per la Comissió Nacional Andorrana per la Unesco. Durant una setmana el mes de juliol es produeix a Ordino un intercanvi entre cultures dels cinc continents. Els tallers d’Art Camp van rebre la visita de la directora general de la Unesco, Irina Bokova, que va assistir a la inauguració de l’escultura Arbre de la pau de la madrina d’Art Camp, Hedva Ser.

 

ordinoclàssicOrdino clàssic

Ordino Clàssic neix amb la voluntat de ser un festival d’hivern destinat als diferents públics interessats en els estils que inclou el concepte actual de música clàssica. El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà, a través de l’Associació Festivals d’Ordino, organitzen aquest esdeveniment cultural que pren el relleu al Festival Narciso Yepes.

 

Mostra gastronomicaMostra Gastronòmica d’Andorra

La gastronomia forma part de la tradició i la cultura dels pobles. Cada tardor, Ordino retroba des de fa més de 20 anys el millor de la cuina d’Andorra. La Mostra Gastronòmica d’Andorra ha esdevingut una celebració per al públic familiar en què es poden degustar les propostes de restaurants i cellers.    

 

Dia internacional de les muntanyesDia internacional de les muntanyes

L’11 de desembre se celebra a tot el món el Dia internacional de les muntanyes, i l’efemèride a Ordino ha esdevingut una cita ineludible pels amants de la muntanya i del cinema. Gràcies a la col·laboració de Carving Esports, cada any assisteixen a Ordino escaladors i alpinistes de reconeixement mundial com Alex Hubber, els germans Pou o Simone Moro.  

 

nitcandelaNit de la candela

Un esdeveniment únic que posa en relleu el patrimoni arquitectònic d’Ordino amb la il·luminació de milers d’espelmes. Donem la benvinguda al solstici d’estiu amb una nit màgica, que convida el públic a recórrer els carrers del nucli antic i seguir un programa d’actuacions en directe.

 

ordinojardinsdartOrdino Jardins d'art

El Premi Ordino Jardins d’Art és una convocatòria d’arts visuals biennal que omple d’art carrers, places i jardins d’Ordino. De caràcter internacional, els artistes participants exposen la seva obra durant un cap de setmana al carrer i opten a un premi en metàl·lic i una exposició individual en una galeria del Principat.