Pij Estiu 2016 p

Activitats

Exemples del que es fa al PIJ :

Programa d’activitats extraescolars dirigides a joves de la parròquia a partir de 10 anys. Les inscripcions prèvies són obligatòries al PIJ (tel. 878 170) o a la biblioteca comunal (tel. 878 136)

 

 

 

Carnestoltes

Carnaval

Activitat mancomunada amb el comú de la Massana per gaudir a la neu de les vacances de Carnestoltes, dirigides als joves de 12 a 18 anys. Les últimes propostes han estat una sortida amb raquetes per seguir les empremtes d’animals al Parc natural de la vall de Sorteny, i una masterclass de freestyle a l’snow parc d’Arinsal. L’organització d’aquesta activitat es fa amb la col·laboració dels esquí clubs, Vallnord, la Federació Andorrana d’Esquí i el Govern d’Andorra.

La finalitat d’aquest campionat és oferir als joves residents al país (federats i no federats) una opció de lleure durant les vacances de Carnaval, i és a més una acció de foment de l’esport i una bona ocasió  perquè els joves es relacionin i competeixin en un bon ambient.

 

Primavera Jove

Activitat mancomunada amb el comú dela Massanaque es programen durant les vacances escolars de Pasqua. És una festa dedicada al joves, en què des de fa uns anys s’organitza una sortida a Port Aventura.

 

Tots Sants

La setmana de vacances de Tots Sants els joves de la parròquia poden inscriure’s als tallers de Tot Sants, en què aprenen a elaborar panellet i caracteritzar-se amb maquillatge de terror per la nit de Halloween. Una altra de les activitats que es realitzen cada any per aquestes dates és la visita al Saló del manga de Barcelona.