Benvinguts i benvingudes,

Un dels nostres objectius al Comú d’Ordino és oferir un sistema d’administració que s’adapti a les necessitats de cadascú, que sigui àgil, permanent i obert als ciutadans, així com participatiu i resolutiu.

Amb aquesta pàgina web pretenem que els ciutadans i els visitants d’Ordino pugueu conèixer, des de la finestra que us obre la tecnologia d’internet, el funcionament d’aquesta corporació local, de tota l’activitat política, i dels acords i les decisions que s’hi prenen; desitgem apropar-vos la Casa Comuna, que és en definitiva, la casa de tots. Així mateix, volem que des d’aquests llocs webs es consolidi una nova via de comunicació que us permeti fer-nos arribar els vostres neguits i suggeriments.

La nostra intenció no és solament apropar-vos informacions en els àmbits institucional i administratiu; amb el web pretenem donar-vos a conèixer totes les activitats i manifestacions lúdiques, culturals i esportives que es realitzen a la nostra parròquia. Us convidem a entrar-hi i a endinsar-vos en els continguts sobre el Parc de Sorteny, el Centre Esportiu, la Ludoescola, l’Escola d’art i l’Escola de música ... i com no, de Vallnord.

Des del Comú treballem perquè la tecnologia de la informació, el coneixement i la comunicació obtinguin un paper important en el desenvolupament quotidià d’Ordino.

Us agraeixo el temps que ens dediqueu i desitjo que als llocs web del Comú d’Ordino trobeu tot el que necessiteu sobre la nostra parròquia.

 

Fins aviat,