Descarrega't la planificació d'activitats de l'estiu 2023

Petits (3-4 anys)                       Mitjans (5-6 anys)                      Grans (7-12 anys)

Podeu fer l'inscripció del(s) vostre(s) fill(s) en aquest enllaç.


Protocol

El Casal d’estiu permet als infants de la parròquia fer activitats fora del període escolar emmarcades dins d’un projecte educatiu, divertint-se i aprenent en un context d’interrelació amb els altres infants. L’oferta del Casal d’estiu respon a una demanda social per permetre fer compatibles els horaris laborals amb els escolars. L’horari del casal d’estiu és de dilluns a divendres, de 7h30 a 18 h amb servei de guarderia fins les 20 h. 

Durant l’estiu s’organitzen tallers, sortides a la muntanya, jocs d’equip, acampades, piscina, equitació, i tot un ampli ventall d’activitats que es poden realitzar a l’aire lliure, perquè els infants puguin gaudir de l’estiu. L’equip està format per monitors que organitzen els grups per edats que van dels 3 als 12 anys

Les colònies d'estiu permeten la interrelació dels infants incentivant la convivència, el respecte i la tolerància. Es promou també l'estima per la conservació de l'entorn natural i tots aquells valors que comporten un creixement personal i col·lectiu. Les colònies tenen una durada d'una setmana i es realitzen a la casa de la Baroni als Cortals d'Encamp.

Les inscripcions s’obren habitualment a principis de juny al servei de Tràmits del Comú d’Ordino.

 

Casal d'estiu i colònies
Centre Sociocultural l'Estudi
Tel.: 878150
A/e: -l