Els departaments de Turisme i Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat han treballat conjuntament amb l’escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Ordino per la creació d’un document informatiu turístic de la parròquia en anglès.

El projecte consistia en una primera visita a la Casa de la Muntanya on se’ls explicava com des de l’oficina de turisme es promociona el destí, quins materials utilitzen i com ho transmeten al turista. Els alumnes tenen el seu primer contacte amb els fulletons turístics que els serviran de referent per elaborar el seu propi díptic turístic.

En aquesta primera visita també se’ls fa una introducció a l’educació mediambiental i als continguts i informacions essencials que cal donar als turistes que visiten les nostres muntanyes i el parc natural de la vall de Sorteny.

Els alumnes tenen unes setmanes per treballar el projecte i es realitza una segona visita, aquest cop a l’escola, on són els alumnes que presenten les seves propostes de document informatiu turístic i d’on sorgeix un projecte guanyador.

Aquest any 2021 el projecte guanyador ha estat el creat pel Grup Classe: Dublin (3r A i B);

 Iratxe Ferradàs, Kevin Gumbau, Cristina Rodrigues i Àlex Torres.

Professors que han participat: Noemí Amador, William Díaz, Olga Rachedi, Quique Sanz (coordinador del projecte)

Personal del Comú d’Ordino que han participat: Pilar Fernàndez i Anna Gascón