Ludoescola

La ludoescola és un servei de ludoteca en període escolar per a infants de la parròquia dels 3 als 12 anys. Les activitats s’organitzen per grups de 3 a 4 anys (PETITS), de 5 a 6 anys (MTJANS) i de 7 a 11 anys (GRANS). L'objectiu general és promoure l’educació integral a través de l’activitat lúdica i formativa que afavoreix el desenvolupament social del nen.

Els objectius específics són facilitar que el joc sigui una activitat lúdica que afavoreixi el desenvolupament psicomotriu, afectiu i social de l’infant. Es promou el respecte al material de joc i als companys. Es crea un bon clima d’integració de l’infant.

El mètode que s’utilitza és participatiu, dinàmic i flexible amb els infants. Hi ha tallers que fomenten la capacitat creativa del nen i la seva interacció amb els companys, el respecte pel material i pels companys, etc.

Durant les vacances escolars, l’horari amb servei de menjador és de 8 a 20 h, es realitzen diverses activitats com: piscina, hípica, excursions diverses, patinatge, escalada...

Sol·licitud d'inscripció 

Consulta les tarifes

Horaris
Pels matins de 7h30 a 9h tots els dies.
Per les tardes:
- Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 17h a 20h
- Dimecres de les 14h a les 17h (exclusiu escola francesa)
- Divendres de les 16h a les 17h (exclusiu escola francesa)

Ludoescola
Centre Sociocultural l'Estudi - Ordino
Tel.: 878150 o 323821
A/e:ludoescola@ordino.ad