Ludoescola

La ludoescola és un servei de ludoteca en període escolar per a infants de la parròquia dels 3 als 12 anys. Les activitats s’organitzen per grups de 3 anys (Els Cigronets), de 4 a 5 anys (Els Xiulets) i de 6 a 12 anys (Les Espurnes). L'objectiu general és promoure l’educació integral a través de l’activitat lúdica i formativa que afavoreix el desenvolupament social del nen.

Els objectius específics són facilitar que el joc sigui una activitat lúdica que afavoreixi el desenvolupament psicomotriu, afectiu i social de l’infant. Es promou el respecte al material de joc i als companys. Es crea un bon clima d’integració de l’infant.

El mètode que s’utilitza és participatiu, dinàmic i flexible amb els infants. Hi ha tallers que fomenten la capacitat creativa del nen i la seva interacció amb els companys, el respecte pel material i pels companys, etc.

Durant les vacances escolars, l’horari amb servei de menjador és de 8 a 20 h, es realitzen diverses activitats com: piscina, hípica, excursions diverses, patinatge, escalada...

Sol·licitud d'inscripció 

Consulta les tarifes

Horaris:

de dilluns a divendres, de 7.30 h a 9 h del matí i de 16 h a 20 h

Ludoescola
Centre Sociocultural l'Estudi - Ordino
Tel.: 878150 o 323821
A/e:ludoescola@ordino.ad